Третият лайв на Като две капки вода“ безспорно бе най-силният

...
Третият лайв на Като две капки вода“ безспорно бе най-силният
Коментари Харесай

Страхотна вечер в „Капките“! Владо Зомбори пак победи, този път като Васко Найденов (видео)

Третият лайв на „ Като две капки вода “ несъмнено бе най-силният досега, а участниците от ден на ден овладяват детайлите към имитираните от тях реализатори.

Тази вечер бе още по-специална, тъй като по случай националния ни празник участниците изпълняваха единствено български песни.

Любимецът на феновете Владимир Зомбори извърши песента на Васил Найденов „ Почти забравена обич “ и макар гневните рецензии на Фънки, още веднъж бе на високо равнище и сграбчи първото място. 

Актьорът от Пловдив за трети следващ път взе най-вече точки от журито.

„ Самите ти придвижвания бяха доста насечени, Васил не е подобен “, изкритикува го обаче Фънки.

Втора остана актрисата Елена Атанасова, а нейната задача бе повече от сложна – да изиграе Светльо от „ Хиподил “. Ако не беше толкоз ниската оценка от публиката, Елена можеше да вземе даже първото място.

Кипърската певица Християна Луизу изправи феновете на крайници с „ Устрем “ на Марги Хранова. Това бе най-хубавото осъществяване на Християна дотук и разумно тя взе най-вече точки от трите си лайва, в това число бе първи избор и на феновете.

Много мощно бе представянето и на артист Иво Аръков, който изигра Наско от БТР пред очите и утвърждението на оригинала.

Самият Наско от БТР още веднъж сподели, че ще бъде най-голямата конкуренция за първото място на Зомбори. След като предишния път завоюва на косъм като Лучано Павароти, довечера рокаджията се превъплъти много сполучливо в ролята на Веселин Маринов.

Джулиана Гани също показва, че върви във възходяща линия и направи ненадейно добра Тони Димитрова. Журито обаче я поряза с едни от най-ниските оценки.

Добри думи заслужава и фолк певицата Мария, която бе неузнаваема в ролята на рок динозавъра Звезди от „ Ахат “.

За страдание, една от легендите на българската музика Панайот Панайотов и тази седмица не съумя да откри облика по най-хубавия метод.

Той извърши „ Клетва “ на „ Щурците “ като Кирил Маричков, само че гласът на Панайотов е толкоз ошлайфан и прочут на публиката през годините, че тя мъчно може да се потопи в осъществяванията на естрадната легенда.

Във фейсбук могат се прочетат доста мнения на почитателите, че мястото на Панайот Панайотов не е в шоуто, тъй като той е страховит реализатор, само че не му се получават имитациите.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР