Треньорката на девическия тим на Левски Деяна Петракиева остана доволна

...
Треньорката на девическия тим на Левски Деяна Петракиева остана доволна
Коментари Харесай

Страхотен интерес към първата тренировка на девическия отбор на Левски

Треньорката на девическия отбор на Левски Деяна Петракиева остана удовлетворена от интереса към първата подготовка на тима. Тя управлява заниманието в понеделник, а идващите са в сряда и петък от 17:00 на помощните стадиони.

Левски образува първия в историята си женски отбор по новите разпореждания на Българския футболен съюз. В дебютната подготовка присъединяване взеха 26 девойки, родени сред 2011 и 2013.

„ Имаше страховит интерес. Явиха се 26 девойки и това е страхотна вест като за първа подготовка. Децата са доста въодушевени и доста стимулирани, дадоха обещание да дойдат и на идната подготовка. Тя е в сряда от 17 часа, а по-късно в събота още веднъж от 17. Надявам се да дойдат даже повече, всички са добре пристигнали. Очакваме би, дано сложим дружно началото на женската групировка в Левски “, съобщи тя за „ Левски ТВ “.

„ Доста от децата се открояват, а с някои от тях съм работила и в други клубове. Има доста качества в тях “.

„ Аз персонално имам повече спортен опит във футбола, в сравнение с като треньор. Играла съм Шампионска лига с НСА, нееднократен първенец съм, притежател на купата и бях капитан на националния тим за известно време “, сподели още Петракиева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР