Треньорът на Ювентус Андреа Пирло коментира победата с 3:1 над

...
Треньорът на Ювентус Андреа Пирло коментира победата с 3:1 над
Коментари Харесай

Андреа Пирло: Така отговаря на критиките един голям шампион

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло разяснява успеха с 3:1 над Каляри. Той изрази задоволството си от представянето на суперзвездата на тима Кристиано Роналдо.

" Това беше верният метод, от който се нуждаехме след отпадането ни от Шампионската лига преди няколко дни. Данило е образован футболист, който може да окаже въздействие на всяка една позиция. Сега го пробваме в средата на терена, тъй като знаем, че там той може да има влияние. Деян Кулушевски може да играе повече в халфовата линия в бъдеще.
 Снимка 522854
Източник:

Трябваше да го използваме като втори нападател, с цел да компенсираме за някои отсъстващи. Когато сме с двама типични нападатели в офанзива, играта ни сработва по-добре.

Дали Кристиано трябваше да получи червен картон? Смятам, че това беше класическа игрова обстановка. И двамата гледаха към топката и не осъзнаваха какъв брой близо са един до различен.
 Снимка 522856
Източник:

Той беше гневен като всеки различен след отпадането, само че той отговори на терена с трите си гола и това е значимото. Трябва да се фокусираме върху нашите лични резултати и да спечелим допустимо най-вече точки с колкото се може повече победи, а най-после ще забележим къде се намираме ", съобщи Пирло.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР