Треньорът на Ямбол Тони Дечев посочи причините за загубата от

...
Треньорът на Ямбол Тони Дечев посочи причините за загубата от
Коментари Харесай

Тони Дечев: Срещу Левски отново се видя една слабост на нашия отбор

Треньорът на Ямбол Тони Дечев уточни аргументите за загубата от Левски Лукойл. Ямболии отстъпиха като посетител в столицата с 86:76.

“Срещу Левски още веднъж се видя една уязвимост на нашия тим, а точно, да бъдем равностойни на мощен противник единствено едно полувреме. Това се случва за следващ път и би трябвало да поставим старания да го поправяме отсега нататък. Много елементарно и доста бързо губим концентрацията си, доста бързо и елементарно позволяваме поврат, излизаме от темп. Специално против Левски, изгубихме доста топки в отбрана, това докара до ужасно доста бързи офанзиви, от които Левски осъществя 33 точки - прекомерно доста, с цел да желаеме да бъдем техен равносилен противник до края на мача ", сподели Дечев.
Центърът на отбора Андрей Иванов също подчертава върху загубата на централизация след първите 20 минути. Той записа 10 точки и 6 битки в дуела.

“Отново против мощен противник играхме добре до полувремето, а след него, допуснахме отново същите неточности. Действително, изгубихме централизация и след това единствено догонвахме. Жалко е, че по този начин се получава за кой ли път, само че се надявам, че с тренировки тези недостатъци ще се изчистят в нашия тим и ще успеем отсега нататък да бъдем по-постоянни на терена, защото не е задоволително да сме на равнище единствено 20-25 минути по време на мач ", показа Иванов.

https://nbl.basketball.bg/index.php
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР