Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира равенството 0:0 срещу Царско

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира равенството 0:0 срещу Царско
Коментари Харесай

Стойчо: Абсурд! Аз съм виновен, но нямаме и класа

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов разяснява равенството 0:0 против Царско село. Наставникът разгласи, че той е отговорен за чутовната издънка на тима му. Той още веднъж разгласи, че в тима си има единствено един изобретателен халф, а различен подобен не е бил притеглен.

„ Играхме под равнището си. Парираха ни мощните неща, които вършим. Това е може би най-слабият ни мач, откогато аз съм тук. Бяхме безидейни. Липсва ни творчеството. Това е главният ни проблем. Когато сме непостоянни, не можем да приказваме за купа. През всичките минути ни липсваше креативността”, стартира Младенов.

„ Имахме обстановка, в която в случай че присъстваше самостоятелната класа, щяхме да победим. Много малко направихме в нападателен проект. Подценяване? Абсурд! Не можем да подценяваме даден съперник. Трябва да играем на максимума. Всичко се трансформира с класа, темперамент, амбиции”.

„ Ние знаем какво ни липсва. Нещото, което ни попречи бяха отговорностите, които се плащаха, тъй като преди време са се правили нелепости. Това ни попречи да вземем изобретателен футболист. Няма тим, който непрестанно да играе доста мощно и да побеждава с доста голове. В един избран миг самостоятелната класа взема решение мача. Както през днешния ден беше обстановката на Бисмарк. Както стана при успеха на Лудогорец над Ботев Враца. Там самостоятелната класа реши мача”, добави той.

„ Аз съм отговорен. Аз управлявам този тим. Всяка една година се получава едно и също с гонитбата с Лудогорец. Трябва да създадем изводите и това, което би трябвало да се вземе – да се вземе. Трябва да имаш качество в обилие, с цел да станем първенци. Не може да разчитаме на един кретивен халф Кери”, приключи Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР