Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че е добре да

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че е добре да
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Ще направим всичко да сме на върха

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев съобщи, че е добре да се вкара ранен гол в дербито с Левски. Той е удовлетворен от израстването на тима и увери, че футболистите ще създадат всичко допустимо да върнат отбора на върха.

„ Загубихме 4 точки в последните два мача. Те са забравени и гледаме към дербито с Левски. Нищо не се е трансформирало. Тотално доминирахме, изключително против Пирин. Липсваше ни последният пас преди гола. Имаше лек спад, само че играта не куцаше толкоз. Не върша паралел, просто по този начин се случи. Гледаме мач за мач. Не би трябвало да се отрази на по-нататъшното ни показване. Дефанзивният жанр на противниците го употребявам като опрощение. Всеки тим избира самичък метода по какъв начин да играе. Дали Левски ще играе по същия метод – нямам показва, само че ние няма да избягаме от нашия жанр ”, показа Стамен Белчев в изявление за „ Диема Спорт ”.

„ Работим за всички разновидности – да играем надълбоко в полето на съперника, в средата. Трябва да сме подготвени да реагираме. Амбицията не би трябвало да бъде несъразмерна. Трябва да излезем спокойни, уверени и да спечелим мача. Имаме упоритост да се завърнем и ще създадем всичко допустимо да бъдем на върха. Имаше ужасно отчаяние в момчетата. Казах им по най-бързия метод да забравим тези мачове. Те знаят, че могат доста повече. Ще си извадим нужните поучения ”, продължи наставникът на „ алените ”.

„ Каранга е страховит футболист, който вкара 12 гола. Отборът на ЦСКА не трябва да бъде подвластен от който и да е футболист. А като е осъден, какво вършим. Съотборниците разчитат на всеки един от тях. Това се пробвам да им втълпя, с цел да бъдем добър колектив и тим. Колективът от дълго време е налице, показвали сме го не в един мач. Има два резултата, които не ни устройват. Тези точки не се наваксват, без да недооценявам Етър и Пирин ”.

„ Срещите с Левски са незабравими моменти. Резултатът не е предвидим. Страхотно е, когато победиш. Изпитах го два пъти и един път разбрах какво е да паднеш. Левски направи тим с нов треньор. Всичко зависи от нас и ще се постараем да зарадваме почитателите ”, сподели Белчев за Вечното дерби.

„ Винаги, когато вкараш ранен гол е добре. Всеки един гол в даден мач ти дава преимущество. Резултатите го демонстрират, че тимът има израстване. Не ме тормози съперникът, а ние да покажем какво можем. Ние ще се опитаме да играем по същия метод. Моето схващане за футбола е противникът да се съобрази с нашия жанр. А не ние да го променяме ”.

„ Дербито е и наслаждение, и напрежение. Удоволствието надвива при мен. Футболът би трябвало да носи наслада. Надявам се и футболистите да го схванат. Нормално се акордирам за мача. Да, дерби е, само че аз се пробвам да подобавам по един и същи метод преди всеки мач. Вече много време работим дружно, знаят какви са ми условията. Трябва да покажем същинското си лице. Не е добре единствено напрежение, човек би трябвало да релаксира, би трябвало да познаваш добре качествата на футболистите. Да имаш визия за слабите и мощните страни на противника и да ги използваш ”, сподели още треньорът на „ армейците ”.

„ Не желая да влизам в дискусия дали това е Вечно дерби. За мен това е ЦСКА, който играе на „ Армията ”. Винаги, когато има отрицателни резултати, постоянно се приказва за оставки. Опитвам се да бъда оптимално потребен, това е работа на управлението. Не желая да мисля за това. Още от първия ден знам, че управлението е зад мен. Благодаря им за спокойната конюнктура ”, приключи Стамен Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР