Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро лично е харесал качествата

...
Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро лично е харесал качествата
Коментари Харесай

Ел Маестро предложил двамата от Септември

Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро персонално е харесал качествата на играчите на Септември Сф – Здравко Димитров и Ишмаел Байду. Още преди двайсетина дни се появи информация, че алените демонстрират интерес към тях. Двамата са хванали окото на наставника на армейците с изявите си в част от мачовете в шампионата. Той ги е следил в няколко срещи в по-ранен стадий и е показал интерес. Ел Маестро гледа всички мачове от шампионата и е харесал още няколко от по-младите родни футболисти.
 Локомотив Пловдив - ЦСКА-София @@@

Според осведомени по-голяма е вероятността ЦСКА-София да притегли Здравко Димитров. Това обаче по-скоро би могло да се случи след края на сезона. 20-годишното крило в известна степен припомня като метод на игра на Десподов. Подобно на него и Димитров е бърз и внезапен футболист, има компактен удар, като играе добре и с двата крайници. Прави усещане също, че влиза самоуверено в единоборствата. През последния месец Димитров имаше здравословни проблеми, заради което съвсем не е играл. Той се появи в края на дуела с Верея (1:0). Този сезон е записал 11 участия и 1 гол в шампионата с 606 минути. Димитров вкара при разгрома с 5:1 над Черно море във Варна.

Привличане на 19-годишния ганаец Байду пък е по-малко евентуално на този стадий. Той няма паспорт от страна в Европейски Съюз, а броя на тези чужденци на " Българска войска " е много висока. Байду е с 13 мача и 2 гола този сезон при 957 минути в шампионата.

 Локомотив Пловдив - ЦСКА-София @@@
Армейците не престават да наблюдават изявите и на вратаря на Локо Пд Мартин Луков и са останали впечатлени от играта му в събота. Срещу " алените " той записа следващ добър дуел този сезон, като направи чудесно избавяне при удар на Манолев през първата част. В края на срещата избави и в обстановка очи в очи с Али Соу. 25-годишният Луков стигна до националния тим през тази година, а треньорът на вратарите Ивайло Петров-Пифа го дефинира в изявление като “най-добрия български пазач в първенството”, като отличи и Георги Георгиев от Верея.

Армейците възнамеряват да привлекат двама или трима нови през зимата, като ще създадат нов опит да вземат звездата на Ботев Пд Тодор Неделев.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР