Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич заяви, че е доволен от

...
Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич заяви, че е доволен от
Коментари Харесай

Крушчич: Резултатите бяха лоши, но се подготвихме добре

Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич съобщи, че е удовлетворен от показаното от неговия тим в подготовката. Специалистът съобщи, че не е страхливец и няма да " мами " управлението на клуба поради няколко загуби в контролите.

Сърбинът също по този начин показа, че отборът му ще бъде изцяло подготвен за първия мач от пролетния полусезон против Левски. Срещата е на 15 февруари на Националния стадион " Васил Левски ".

" Няма гаранции във футбола. Ако побеждаваш - ще бъдаш треньор. Аз не съм нерешителен треньор и да заблуждавам управлението единствено поради някакви резултати в подготовката. Най-важно е шампионата. Когато пристигна мача с Левски - това е друго нещо. Успяхме да създадем всичко, което искахме да създадем по време на подготовката. Да, резултатите ни са неприятни. Не съм желал да вършим нещо особено в тези мачове и футболистите ми да са подготвени особено за тях. Последната контрола показахме доста позитивни неща ".

" Убеден съм, че за началото на сезона ще се в оптимална физическа форма. В състава имаме футболисти, които имат и леки контузии, работим след отмора и по тази причина е обикновено да имаме проблеми. Всички футболисти към този момент са здрави. Кристиан Малинов към този момент е възобновен и ще стартира тренировки. По време на последния мач видях, че сме подготвени физически за началото на шампионата. Имаме още 2 седмици, в които да работим върху завършващата фаза и подготовката ни за мача с Левски ", сподели експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР