Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира равенството на неговия отбор

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира равенството на неговия отбор
Коментари Харесай

Илич: Емоционален човек съм, бяхме по-добри, ВАР трябва да бъде по-отговорен

Треньорът на ЦСКА Саша Илич разяснява равенството на неговия тим против Лудогорец в мач от Шампионската група на efbet Лига. Наставникът остана удовлетворен от характера и играта на своя тим, само че разкритикува основния арбитър за негови отсъждания.

" Изключително удовлетворен съм от метода, по който моят тим игра. Бяхме доста нападателни и считам, че бяхме по-добрият отбор на терена. Завършихме наедно, до края ни остават три доста тежки мача, ще дадем всичко от себе си да ги спечелим. Аз съм прочувствен човек и по този начин повеждам мачовете. Не са ми ясни някои неща, да вземем за пример по какъв начин в първите 20 минути получихме три жълти картона в подобен спокоен дуел ", стартира Илич.

" Винаги се пробвам да виждам действително и да, имаше обстановка, която ВАР трябваше да прегледа за дузпа за Лудогорец, само че и за две дузпи в наша изгода. Смятам, че ВАР би трябвало да се отнася по-отговорно към тези обстановки. Отборът на Лудогорец е доста добър тим, с първокласен треньор, който обича да владеят топката. Единственият метод, по който можем да се противопоставим, е да бъдем нападателни ", продължи наставникът.

" Тези три жълти картона за нас, които съгласно мен не бяха заслужени, ни лимитираха. Да не приказваме повече за съдията, към този момент е свършило. Доволен съм от това по какъв начин изиграхме и трите си мача против Лудогорец. Факт е, че взехме единствено една точка от тези дуели, само че това е единственият метод, по който можем да се доближим до тях – с тази игра ", добави експертът.

" Дюкенс Назон има проблем с коляното и взехме решение, че той би трябвало да влезе в един избран миг, в който може да донесе нужната сила. Вкарахме и два доста красиви гола. Второто попадение ни бе плод на страхотната експанзия, която демонстрирахме. С изключение на резултата, който не мога да трансформира, съм удовлетворен от всичко останало ", сподели треньорът на ЦСКА.

" Мисля, че в такива мачове са нужни играчи с опит. Във футбола голове нормално се вкарват от неточности. При първото попадение Десподов се възползва от скоростта си, а Игор Тиаго при втория гол от растежа си. Със сигурност сме в борбата за купата. Имаме три мача, ще се борим във всеки един от нас, няма да е елементарно, само че ще опитаме ", завърша Саша Илич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР