Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди мача с

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди мача с
Коментари Харесай

Милош Крушчич разкри има ли ултиматум и обяви: ЦСКА не е в криза

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде конференция преди мача с Ботев (Враца) за Купата на България. Сърбинът разяснява бъдещето си отпред на " алените " след срамната загуба с 1:2 в шампионата от Царско село в събота.

" " Не спах добре, много време загубихме в разбори, и за мача с Царско село, и какво не се получи. Ще опитаме да не повторим това, което се случи с Царско село. Нямаме доста време да реагираме, играем през 3 дни. Днес ще имаме една подготовка и тя ще е тактическа за това по какъв начин ще играем на следващия ден.
 Снимка 469632
Източник:

Всеки ден беседвам с управлението, по телефона разговарях с господин Гриша Ганчев, само че освен с него. Говорих и с двамата шефове. Нямам ултиматум. Не усещам в ЦСКА някой да поставя ултиматум, имахме диалози, това е обикновено.

Утре е дуел за Купата, характерно е, в шампионата е друго. Тук няма калкулация като точки, всеки мач е характерен. Ботев (Враца) е сериозен тим, имат задгранични футболисти. Анализирали сме ги. Знаем им слабите и мощните страни. Ще подходим съществено. Ще търсим нашата игра.
 Росен Барчовски за държанието на почитателите на ЦСКА: Няма по-долно нещо от нападението в тил
Росен Барчовски за държанието на почитателите на ЦСКА: Няма по-долно нещо от нападението в тил

" Това не е мъжка демонстрация "

Това ни е първа загуба от октомври, имахме серия от недопуснат гол, съкратихме дистанцията със противниците пред нас. Да, случи се загуба от Царско село, само че се вижда кой по какъв начин работи. Имаме шефове, те виждат по какъв начин работим всеки ден. И Ливърпул загуби от Уотфорд.

Няма рецесия в тима съгласно мен, продължаваме да работим старателно. Сега имаме значим мач на следващия ден, би трябвало да вдигнем футболистите. Нямам опрощение за загубата. Второто полувреме играхме едва. Сега би трябвало да подвигна футболистите в психически проект за утрешния мач.
 Снимка 469631
Източник:

Имаме проблеми с контузени и осъдени футболисти, останалите нямат проблеми. Турицов е с болки в бедрото, Бикел отпътува за Съединени американски щати. Гълъбов има пети жълт картон, ще пропусне дуела. Тиаго също е с проблеми, само че се връща Занев. Има много сериозна рецензия към Соу, той има във всеки мач обстановки, само че това е ситуацията сега. Той може да ни помогне и ще ни помогне, убеден съм в това, сътворяваме положения, би трябвало малко повече централизация.

Анита е първокласен футболист, ще ни помогне, би трябвало му още малко време, да почувства тима ", съобщи Крушчич.
 Тежки санцкии чакат ЦСКА
Тежки санцкии чакат ЦСКА

Феновете на " алените " с куп изцепки в Бистрица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР