Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев смята, че отборът му върви

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев смята, че отборът му върви
Коментари Харесай

Любослав Пенев: ЦСКА върви във възходяща линия

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев счита, че тимът му върви във възходяща линия. Той има вяра, че положителните игри и резултати ще продължат, като счита, че футболистите му са готови и уверени.

Думите му пристигнаха в навечерието на семейството против " Берое ". След нулевото тъждество против " Лудогорец " в Разград ЦСКА е на три точки от първенеца.

" Не е невероятно (двата мощни мача в Разград да са повратна точка за ЦСКА в позитивен план). Това, че играхме добре в последните два-три мача, откогато започнаха плейофите, е резултат от това, че играем добре и от преди този момент. Вървим във възходяща линия. За малко време имахме три мача, постигнахме доста положителни резултати. Отново влизаме в серия през три-четири дни мач, тъй че по този начин ще бъде до края ", сподели Пенев.

" Работим за това да продължим във възходяща линия и да реализираме задачите ", продължи треньорът на алените.



Пенев добави, че няма терзания за това, че след мощните мачове с " Лудогорец " може да се получи спад. " Мотивацията е на доста високо равнище. Имаме огромно предпочитание да се представяме доста, доста добре ".

По думите му футболистите са здрави и са подготвени за мача с " Берое ". Очакванията на Пенев са за сложен мач против мощен тим.

Фотогалерия: Зрелище без голове във втория двубой сред "Лудогорец " и ЦСКА >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР