Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отново направи шоу в типичния

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отново направи шоу в типичния
Коментари Харесай

Любо Пенев разбива на пресконференция

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев още веднъж направи шоу в типичния си жанр. При идването си за конференцията българският експерт уточни вратата, която води към залата и с усмивка на разположение сподели, че тя е оправена. Припомняме, че при формалното си показване отпред на „ алените “, той засегна тематиката, че вратата би трябвало да бъде поправена за идната конференция, което се и случи.

"Как беше - дадено и изпълнено, нали по този начин? Добре. Е, по какъв начин, бе - Влади, бе! Той е сериозен. Заради него закъсняхме 3 минути. Обещано и изпълнено! ", разяснява Пенев с усмивка на разположение, само че по-късно се ядоса на един от фотографите.

"Мърдаш ми доста! Застани някъде - ляво, дясно, напред, обратно... Седни и прави фотоси - колкото искаш! Иначе излиза като фотосесия, а това не е фотосесия. Нали по този начин? Благодаря! ", скара се той, а по-късно размаха пръст на публицист поради залата за брифинги.

"На мен залата ми наподобява съвършена. Ти имаш ли някакви проблеми? Харесва ли ти? Ако нещо не ти харесва, казвай. Ще се опитаме... Ако не... Ако съответствува с политиката на клуба - ок! Но, в случай че не съответствува, значи... Отворен съм на разговор. Не е проблем да споделите, в случай че нещо не ви харесва ", добави още в типичния си жанр експертът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР