Треньорът на Тотнъм Анге Постекоглу остана доволен от характера на

...
Треньорът на Тотнъм Анге Постекоглу остана доволен от характера на
Коментари Харесай

Постекоглу: Резултатът срещу Арсенал е брилянтен за нас

Треньорът на Тотнъм Анге Постекоглу остана удовлетворен от характера на своя тим при равенството на " шпорите " като посетител на Арсенал в мач, приключил 2:2 от шестия кръг на Висшата лига. Специалистът похвали футболистите си и сподели, че е благополучен с резултата.

" Мисля, че във връзка с представянето би трябвало да покажем малко от всичко, което имаме. Те са добър, топ тим и ние трябваше да се пазиме на моменти. Но мислех, че показахме същинска храброст и смелост, единствено с цел да продължим да играем нашия футбол Определено натиснахме нападателно. Мисля, че нямахме шанс и с двата гола, автогол и дузпа, само че страховит темперамент да се върнем в срещата в едно тежко място за посещение ", стартира той.

" Не видях ситуацията за дузпата. Видях тази, която беше дадена през вчерашния ден. Не знам какви са разпоредбите за игра с ръка. По-скоро в случай че удари ръката ви, това е дузпа в наши дни тъй че даже и с момчета, стрелящи от метър. Но по този начин или другояче той го е дал. Както споделих, наподобява, че са имали потребност от някакви съществени доказателства, с цел да го дадат ", продължи експертът.

" Резултатът е брилянтен. Това са четири мача като посетител на сложни места. Изоставахме в три от тези мача, но получихме брилянтен отговор. Те са топ тим, изключително тук вкъщи. Знаем какъв брой е мъчно те постоянно играят за победа. Този тим се разраства. По отношение на нашия футбол ние към момента сме първоначално, само че съм толкоз впечатлен от характера, който демонстрираме, изключително като група ", добави той.

" Това е единствено още едно доказателство, че започваме окуражаващо. Имахме единствено шест мача, с цел да изградим нашия тим тук. Днес беше време да играем нашия футбол на топ място против сложен противник и си помислих, че през днешния ден успяхме и това е най-приятното нещо ", приключи Постекоглу.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР