Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призова феновете на вълците за

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призова феновете на вълците за
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Момчетата заслужават повече, феновете да критикуват мен

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо прикани почитателите на " вълците " за повече поддръжка към неговите футболисти след сложната победа против Верона последния кръг от Серия " А ".

Португалският експерт разкри, че е останал благополучен от успеха на " джалоросите ", само че все пак не спести рецензиите си към последователите на Рома поради техните освирквания и добави, че играчите заслужават да им бъде отдадено заслуженото за тяхната работа.

" Белоти направи приказен мач и заслужаваше да означи гол през днешния ден. Имаше необикновено избавяне от Монтипо и това щеше да е 2:0. Не мога да бъда по-щастлив за момчетата. Просто съм отчаян, че хората не отдават заслуженото на тези момчета за работата, която всички вършим при доста сложни условия. Или не схващат, или не желаят да схванат събитията. Благодарен съм за всичко, което вършат. Когато стадионът е разпродаден като против Бодьо/Глимт, почитателите може да ни завоюват мача. Когато е като през днешния ден, е тъпо. Хората стартират да освиркват след 15-30 минути за погрешен пас. Те не правят оценка нашия труд ", стартира Моуриньо.

" Вие като цяло в медиите също не помагате. Другите са явления, а ние печелим, тъй като имаме шанс. Стар съм, на 60 съм и съм печелил доста, нямам потребност от хубави думи. Но тези момчета имат потребност от хубави думи. Имат потребност от хвалба. Не съм тук, с цел да подлагам на критика никого, почитателите би трябвало да са там и да ме подлагат на критика като треньор, само че аз би трябвало да защитя моите момчета и те заслужават повече ", добави " Специалния ".

Накрая наставникът на Рома разкри още, че едвам след края на сезона ще разяснява дали " римските вълци " са оправдали неговите упования.

" Имам доста какво да кажа, само че в този момент не е моментът да приказвам. През годината и половина не съм давал изявленията тук. Говоря с вас единствено по малкия екран, тъй като съм задължен да го направя и в противоположен случай клубът ще бъде санкциониран, само че не съм давал нито едно изявление. След като стигнем до края на сезона, тогава ще приказвам ", приключи Жозе Моуриньо.

След снощния триумф тимът на Рома се изкачи до четвъртото място в Серия " А ", като " джалоросите " са с еднакъв брой точки с третия Милан.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР