Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отново се оправда със съдиите

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отново се оправда със съдиите
Коментари Харесай

Специалния отново се оправда със съдиите

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо още веднъж се оправда със съдиите след разочароващото тъждество 2:2 с Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите. Португалецът имаше забележки и към своите играчи, само че счита, че за този резултат съществена виновност имат реферите, които не са отсъдили две дузпи за Рома.

" Смятам, че този резултат не е обективен. Не показахме изключително добра игра, направихме много механически неточности, изключително през първото полувреме при изнасянето на топката от бранителите. Всеки път, когато топката стигаше до Верету или Дарбо, я губехме. В последна сметка резултатът е 2:2, само че имаше две чисти дузпи в наша изгода. Чисти като сълзи. Може да говорите каквото си поискате, само че в последна сметка резултатът е подобен. Те имаха два удара и два гола, до момента в който ние вкарахме два гола и не получихме две чисти дузпи. Не знам дали повода е, че тук залагат на млади и неопитни съдии, които още не са толкоз положителни в работата си. В Норвегия не споделих нищо за арбитрите, тъй като загубихме с 1:6, само че през днешния ден двете дузпи бяха безусловно чисти ", уверен е Моуриньо.

Освен това той се оправда и с неналичието на задоволително класа в състава си.

" Балансът идва от играчите, с които разполагаш. Хората приказват за тактически баланс, само че това значи да балансираш по отношение на характерностите на играчите в тима. Когато Милан изпитваше компликации против нас, те пуснаха Тонали и Бакайоко. Ние нямаме сходен разкош. Имаме проблеми с отбелязването на голове, макар че сътворяваме положения, само че и този път съдията реши изхода на мача. Иначе играчите се раздадоха до дъно. Имаме 7 точки, тъй че не всичко зависи от нас в борбата за първото място в групата. За втората позиция обаче всичко е в нашите ръце ", добави Специалния.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР