Треньорът на Рома Жозе Моуриньо говори преди реванша срещу Фейенорд

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо говори преди реванша срещу Фейенорд
Коментари Харесай

Моуриньо: Трябва да вкарваме, за Дибала ще реша утре

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо приказва преди реванша против Фейенорд в Лига Европа на следващия ден, като римските " вълци " изгубиха първата среща като посетител с 0:1.

" Не знам дали Дибала ще може да играе от първата минута. Днес видяхте, че тренирахме единствено 15 минути. След това имахме тактическо занятие. Решихме да дадем на Пауло още 24 часа, с цел да разберем дали може да играе или не. Утре ще реша ", сподели португалският треньор на конференцията си преди мача.

" Въпреки че ни дефинират като предпазен тим, сме блъснали гредите 27 пъти през сезона. Малко е спорно, нали? Но не желая да приказвам за неналичието на шанс, би трябвало да сме по-добри ", сподели още Моуриньо.

" След като започваме с гол пасив, би трябвало да вкараме. Малко ме тормозят тези удари в гредите, само че сме способни да го създадем ", има вяра експертът.

Той разяснява и положението на Тами Ейбрахам. " Добре е, смее се и от самото начало е в въодушевление. Може да вкара или не, само че от човешка позиция е добре ", приключи Жозе Моуриньо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР