Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан подчерта още веднъж, че

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан подчерта още веднъж, че
Коментари Харесай

Зидан: Искам да остана в Реал завинаги

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан акцентира още един път, че отдадеността му към клуба нито за момент не може да бъде сложена под подозрение и че той желае да остане на "Сантиаго Бернабеу " вечно по опция.

Зидан е подложен под необикновено напрежение след неубедителните изяви в последните мачове на "лос бланкос ", които оставиха клуба на второ място след Барселона в класирането на Ла Лига. Клубът е в затруднено състояние и в груповата фаза на Шампионската лига след едвам една извоювана точка от два мача. Въпреки това френският експерт обаче не губи своя възторг.

"Напрежение в Реал постоянно ще има и постоянно ще е голямо. Свикнал съм, 18 години познавам това възприятие. Можем обаче само да се подготвим добре за идващия мач. Ще се опитваме до последно да изправим обстановката ", стартира Зидан на обичайна си конференция преди дуела на Реал с Галатасарай от груповата фаза на Шампионската лига.

"Ситуацията пред мен е ясна, желая да остана вечно в Реал. Питайте ме различен въпрос ".

"Играчите са първите, които желаят да се борят и да се оправят допустимо най-добре. Няма потребност да насочваме обвинявания към никого, виновността е моя. Допуснахме неточности, само че единственото, което можем да създадем е да се постараем да редуцираме грешките до минимума и да стартираме да побеждаваме ", приключи Зидан.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР