Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разкри, че по всяка

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разкри, че по всяка
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: На този етап кариерата ми ще завърши в Реал

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разкри, че по всяка възможност ще постави завършек на своята кариера, откакто приключат уговорките му с " Белия балет ".

В изявление за италианско издание Анчелоти дефинира работата в Мадрид като " върхът във футбола " и добави, че за него има смисъл да се постави край след завършека на това прекарване.

" На този стадий в Мадрид ще приключи моята кариера. След като приключа работата си тук ще се отдръпва. Реал Мадрид е върхът във футбола. Има смисъл да се постави край по-късно прекарване. Ако приказваме за титли, " Белия балет " и Милан са тимовете, с които се усещам най-свързан. Сегашният Мадрид е на доста високо равнище и освен техническо. Това е сериозен тим със скромни играчи: даже звездите са стъпили на земята. Модрич, Каземиро и най-опитният Бензема управляват групата. Качеството е несъмнено, само че единствено това няма да е задоволително. Хората са фундаментални и този Мадрид е неповторим. Бензема заслужава Златната топка, той имаше извънреден сезон ", разяснява Анчелоти.

Италианският експерт приказва още и за това по какъв начин се е трансформирало неговото отношение към работата през годините.

" 24 трофеи в моята кариера? Истината е, че тези сметки нямат значение за мен. Ще ги направя най-после, когато салдото има повече смисъл. Сега съм фокусиран върху тренировките, харесва ми ежедневната работа. Допреди няколко години целите ми бяха тактиката, в този момент се концентрирам върху човешките връзки, опознаването на хората и новите генерации ", съобщи 63-годишният ментор, който в своята кариера е бил отпред на тимове като Милан, Ювентус, Челси, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и други.

Накрая Анчелоти начерта и задачите пред своя тим за новия сезон: " Ще се борим за купата. Барса се укрепи, Севиля към момента е конкурентен, а Атлетико е доста постоянен. В Билбао има експертен треньор като Валверде, Валенсия на Гатузо има своята история зад тила си ", приключи Карло Анчелоти.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР