Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана доволен от победата

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана доволен от победата
Коментари Харесай

Анчелоти хвали Белингам: Много е интелигентен!

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана удовлетворен от успеха на Реал Мадрид над Селта Виго с 1:0 при гостуването, макар пропусната дузпа от Родриго при резултат 0:0. Англичанинът вкара 4 гола в първите си три мача с фланелката на Кралския клуб.

" Белингам беше добър. Той продължава да вкарва и да дава нещо в допълнение на отбора ", сподели италианецът.

" Не мисля, че той към момента не е топ качество в смисъл на ефективен пред гола. Но той е доста високо равнище. Той се движи добре без топка. Много е образован. Той попадна на вярното място в верния миг ", счита експертът.

" Винисиус имаше проблем, ще забележим по какъв начин е в идващите няколко часа. Той имаше мускулен дискомфорт в крайници. Искаше да продължи мача, тъй че нямам доверие да е сериозен казусът. Мисля, че евентуално ще пропусне мача с Хетафе, а по време на паузата за националните тимове ще му дадем опция да почине ", сподели още треньорът.

" Атаката е добре. Това може да се види и от статистиките. Ние вкарахме шест гола, без Карим (б. а. - Бензема), без Винисиус, както беше през днешния ден ", сигурен е той.

" Играчите нямат свободата да вземат решение кой да извърши дузпата. Бях споделил на Валверде, че Лука (б. а. - Модрич) ще бие. Не знам какво се случи. Избраха Родриго да бие и нямах време да им кажа, че Модрич е изпълнителят. Малко съм отчаян. Може би е неразбирателство. В момента беше мъчно да споделям с играчите ", призна Карло Анчелоти. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР