Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти определи защитата за най-големия

...
Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти определи защитата за най-големия
Коментари Харесай

Анчелоти: Не смятам, че Барселона иска Суперкупата на Испания повече от нас

Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти дефинира отбраната за най-големия проблем на " кралете " преди идното " Ел Класико " против Барселона във финала за Суперкупата на Испания. Дългоочакваният мач в Саудитска Арабия ще се организира в неделя от 21 часа.

" Защитата е най-големият ни проблем и сме го обсъждали нееднократно. Допуснахме гол от Валенсия поради неточност на двамата централни бранители (Антонио Рюдигер и Едер Милитао) и това е неприемливо.

Отделно поради травма Лукас Васкес няма да играе, само че Милитао ще тренира без проблеми. Модрич и Кроос се възвърнаха добре след предходния мач ", разяснява именитият италиански експерт.

" Чави е споделил, че не му харесва тревата на игрището? Не съм склонен, за мен теренът е добър. Всички титли са значими за този клуб и утрешният мач е доста значим. Не считам, че Барселона желае Суперкупата на Испания повече от нас. Ние сме доста стимулирани, както постоянно.

Не е задоволителен единствено интензитет, с цел да победиш Барселона. Всички би трябвало да изиграят добър мач. Трябва да се оправим с пресата им.

Карим Бензема още веднъж е в най-хубавото си положение и това ни дава доста убеденост за тези дуели и за остатъка от сезона. Виждам, че той е доста стимулиран и сигурно ще бъде значима фигура за нас до края на акцията ", сподели още Анчелоти.

Татко Карло завоюва четири трофея от август 2021 година насам - Суперкупата на Испания, купата в Ла Лига и в Шампионска лига и Суперкупата на Европа.
 Роналдо се срещна със старите си съотборници от Реал (Мадрид) в Рияд
Роналдо се срещна със старите си съотборници от Реал (Мадрид) в Рияд

" Белия балет " се готви за финала за Суперкупата на Испания против Барселона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР