Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира ситуацията в отбора

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира ситуацията в отбора
Коментари Харесай

Анчелоти: Белингам е един от най-добрите в света

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разяснява обстановката в тима преди мача против четвъртодивизионния Арандина в шампионата за Купата на Краля.

“Ние сме носителите на Купата, ще се опитаме да я спечелим още веднъж. Кроос, Чуамени и Винисиус няма да играят на следващия ден. Tони има дребен проблем с глезена след мача с Майорка. Чуамени пък се нуждае от отмора. Ферлан Менди също няма да е разполагаем, той ще се върне за мачовете за Суперкупата “, сподели Анчелоти във връзка кадровите проблеми в тима.

„ Ще има промени. Ще бъде комплицирано, както преди една година, когато започнахме мъчно в шампионата. Ще бъдем конкурентоспособни. Два пъти съм печелил Kупата на краля, като и двата са незабравими. Съсредоточени сме на 100% върху това съревнование “, увери италианският експерт.

„ Останалите играчи ще пътуват за мача. Кепа и Арда Гюлер ще играят на следващия ден, Камавинга се завръща. Дани Карвахал е алтернатива да играе като централен бранител “, добави той.

Анчелоти похвали представянето на Джуд Белингам и Винисиус Жуниор: „ Адаптацията на Белингам е доста добра. Очевидно е, че той е най-хубавият в света. Ранното завръщане на Винисиус от неговата травма се дължи на неговата съвестност и на страхотната работа на медицинските чиновници ”.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР