Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди мача

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди мача
Коментари Харесай

Анчелоти няма да прави екперименти за купата

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде конференция преди мача на отбора си с Алкояно от 1/16-финалите на Купата на Краля.

"Това е друг мач, директна елиминация. Играем като посетител във значим шампионат. Целта ни е да спечелим купата. На доктрина сме по-качественият тим, само че ни трябват доста неща - да печелим дуелите, да се концентрираме върху статичните положения. Някои играчи имат леки проблеми: Бензема, Модрич, Менди. Куртоа е единственият, който няма да играе, тъй като желая да видя Лунин ", сподели италианецът.

"Предпочитам да не приказвам за Мбапе или други футболисти, които не са част от нашия тим. Поддържам положителни връзки с сътрудника Бранкини, само че избирам да не приказвам за това ", подцени Анчелоти тематиката дали може Килиан Мбапе да премине в Реал още през януари.

"Нямаме концепция да продаваме през януари, тъй като нямаме предложения, нито нужда. Бейл не е контузен. Той не се усеща добре и прави характерни тренировки. Може да играе против Валенсия или ще го вземем за Суперкупата. Той има още 6 месеца контракт и желае да го извърши. Фактът, че не разясняваме травмите е избор на клуба, който почита персоналното пространство на играчите ", разгласи треньорът.

"Искам да е ясно - в този мач желая да дам минути единствено на един футболист - Лунин. Иначе ще дам опция на най-хубавия състав. Това не е мач, в който ще давам късмет на по-малко игралите футболисти ", безапелационен бе Анчелоти.

"Очевидно е, че мачове като този с Хетафе ни костват доста. Трябва да вършим нещо друго в тях, когато нямаме никакви пространства. Нужно е да се движим повече без топка, да играем по-директно. Трябват ни играчи, които могат да движат топката сред линиите, с цел да може нападателите ни да я нападат. Искам да упражняваме това, тъй като е метод да имаме повече положения против затворените тимове ", приключи Карло Анчелоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР