Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти анализира успеха с 2:0

...
Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти анализира успеха с 2:0
Коментари Харесай

Анчелоти пак недоволства: Трябва да сме по-хладнокръвни в атака

Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти проучва триумфа с 2:0 на неговия отбор над Лас Палмас в междинния кръг на испанската Ла Лига. Италианският експерт беше удовлетворен от успеха, само че не спести рецензиите към своите играчи.

" Имахме доста положения през първото полувреме, само че с дребен триумф. Видях добър интензитет в играта ни. През второто полувреме, откакто отбелязахме втория гол, видях разпределяне. Има играчи, които са изтощени, тъй че това е обикновено. Мисията е изпълнена, тъй че в този момент би трябвало да съберем сила за събота ", съобщи цитираният от Фокус Анчелоти.
 Реал (Мадрид) - Лас Палмас 2:0 в мач от Ла Лига
Реал (Мадрид) не усети опозиция от Лас Палмас

Вини Жуниор се завърна в игра

" Трябва да подобрим завършващата фаза, тъй като сътворяваме доста положения, само че с дребна успеваемост. Трябва да бъдем по-хладнокръвни пред гола, тъй като това може да е решаващо в някои мачове. Започнахме мача съсредоточени и не правехме доста неточности в защита. След като поведохме, нещата станаха по-лесни. Важно е, че демонстрираме непоклатимост в защита. Важно бе да не допуснем ранен гол и се справихме, без да поемаме опасности. Всичко се разви добре, взехме три точки, гледаме напред ", добави италианецът.

Той разяснява и думите на президента на Атлетико Мадрид Мигел Анхел Хил Марин, че Реал Мадрид постоянно получава дарове от съдиите.

" Не обръщам внимание на такива неща. Не ме интересува какво е споделил президентът на даден клуб. Всеки може да прави каквото си изиска. Единствено мога да кажа, че съгласно мен той направи огромна неточност. Но никой не е идеален ", отсече Анчелоти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР