Треньорът на Порто Серджо Консейсао заяви, че двубоят с Барселона

...
Треньорът на Порто Серджо Консейсао заяви, че двубоят с Барселона
Коментари Харесай

В Порто се заканват да накарат Барселона да страда

Треньорът на Порто Серджо Консейсао съобщи, че дуелът с Барселона в Шампионската лига ще бъде сложен за тима му, само че са закани по този начин да бъде и за противника.

" Получих цялостен куп известия с молба за предложения за мача, само че бих желал да е по този начин и за по-малките мачове. Това въпреки всичко е мач в Шампионската лига сред тимове, който ще се гледа в целия свят ", сподели португалският експерт на конференцията си.

Той удостовери, че някогашният бранител на Реал Мадрид Пепе няма да играе в срещата. " Пепе няма да е подготвен за на следващия ден ", сподели той.

" Мисля, че Барселона е тимът, който има най-вече топката в Испания. Използват доста дълбочината, рискови са, играят и по ширината на терена и основават компликации на противника. Трябва да бъдем деликатни в отбрана, тъй като те имат характерности, които могат да решат мача във всеки миг ", счита Консейсао.

" В някой мачове не получават голове, само че познаваме и слабостите им, всички тимове имат такива ", уточни той.

" Трябва да бъдем на висота. Ще страдаме против Барселона, само че и те ще страдат с нас ", закани се португалецът.

" Може да играем прибрани по-назад, да пресираме в разнообразни зони, зависи от тактиката ", сподели още Серджо Консейсао.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР