Треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев беше доволен от представянето

...
Треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев беше доволен от представянето
Коментари Харесай

Иво Тренчев: Със смесени чувства съм, ситуацията в клуба е тежка

Треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев беше удовлетворен от представянето на своя тим, макар загубата с 1:2 от ЦСКА. " Орлетата " дълго време имаха задатък в резултата, само че позволиха поврат за две минути. Той показа още, че обстановката в клуба е комплицирана. 

" Първото полувреме беше положително за нас, само че през втората част се пропукахме два пъти. Дадохме борба, предпочитание на тим като ЦСКА. За страдание загубихме мача. Смесени са възприятията - удовлетворен съм от това, което показахме, само че резултатът не е в наша изгода. ЦСКА има огромна качество в офанзива, обикновено да ни слагат под напън. Пропукахме се два пъти. Свърлихме много старания, ще забележим по какъв начин ще е в четвъртък против Черно море. Трябва да приемем резултата и да си извлечем поучения. 

Ако може да държим това равнище и през второто полувреме, ще е добре. Не ни се получава. Едни гърди сме добре, по-късно силите ни напущат. Ще би трябвало да печелим точки, с цел да имаме по-голямо успокоение. Повечето неща ще си ги кажа в съблекалнята. 

От 10-о място надолу тимовете отстъпват от тези в челото. ЦСКА са в най-хубава форма в последните мачове. Това е сложен съперник. Мога да кажа единствено положителни думи, не мога да съм неудовлетворен от играта. Щеше да е добре, в случай че бяхме взели нещо от мача. Не сме стигнали това равнище, с цел да сме равни през целия мач. Ще забележим до края на сезона какво ще създадем. Задачата пред нас е да се спасим от изпадане. 

Няма забавени заплати, само че по-скоро има награди, които би трябвало да се платят. Има избори, ще забележим какво ще се случи с тима. Главите на играчите би трябвало да са чисти. Ситуацията е тежка, във въздуха витае напрежение. Хубаво е, че трупаме точки ", сподели Тренчев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР