Треньорът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов призна във

...
Треньорът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов призна във
Коментари Харесай

Константинов: В националния да ти е*а майката е като добър ден

Треньорът на националния тим по волейбол Пламен Константинов призна във вторник, че е " теглил една майна " на либерото Владислав Иванов поради негов отвод да влезе в игра на мача с Белгия.
" Да, изпуснах си нервите и му теглих една майна ", сподели Константинов, който по време на спортната си кариера бе капитан на тима, а по-късно бе назначен за старши треньор.
Пламен Константинов изясни, че той е треньор на мъжки тим и ругатните там са ежедневие.
" Ако бях седнал неговите да ги броя, в това число на подготовка? Да ти... майката и на майка ти... са като добър ден. Това е мъжки народен тим ", акцентира треньорът.
Скандалът е станал в четвъртия гейм на мача с Белгия в събота във Варна, а историята първо бе разказана от Владислав Иванов пред Нова телевизия.
" Старши треньорът ме извика при резултат 20:13 или 20:14 за противника, ще ви излъжа за точния миг. През това време той беше сменил Валентин Братоев. Аз влязох в игра, направиха ни две точки, не можах да се оправя с напътствията и да посрещна две топки добре. След това се взе таймаут, в който се споделиха нещата, че надали не за какво влизаме, че не сме готови, от този вид неща. Тогава аз му отвърнах, че по никакъв метод не съм желал по този начин да се случи и че нямам виновност, че не съм могъл да посрещна тези две топки. Оттам имаше реакция да не се изяснявам и така нататък В това продължение на таймаута съдията ни свирна да влизаме към този момент на терена ", описа Иванов пред Нова телевизия в понеделник.
Либерото призна, че е отказал да влезе в игра, което в отборните спортове нормално се санкционира с изпъждане от тима.
Според треньора акцентът на абсурда е върху отхвърли на Владислав Иванов да влезе в игра, а не върху ругатните. Константинов изясни, че няма какво повече да се изяснява с Иванов.
" Няма какво да се изглажда, теглихме си по една майна и толкоз, кво има да се изглажда, това са мъжки неща. Неприятно е на момчетата (останалите играчи), тъй като той е необходим ", добави треньорът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР