За мнозина задната градина е място за убежище от света

...
За мнозина задната градина е място за убежище от света
Коментари Харесай

`Отказах да позволя на съседите ми да `заемат` градината ми всеки божи ден - сега те се обърнаха срещу нас`

За мнозина задната градина е място за леговище от света - малко парче природа където можете да забравите за всевъзможни терзания или неуместни кавги.

Следователно е изцяло разбираемо, че не всеки би се чувствал удобно да разреши на комшия да „ заеме “ своето персонално кътче от парадайса, да не приказваме за такова, което преди малко са срещнали. За страдание, една жена неотдавна беше оставена да се оправя с доста неприятна обстановка с новите си съседи след спор, обвързван с градината, и се опасява, че нещата може към този момент да са се влошили сред тях.

Според тази жена, която е в нея на тридесет години, тя и нейният сътрудник имат изцяло оградена градина, цялостна с ограда за усамотение. Новото семейство, състоящо се от двойка, петгодишна щерка и куче, са в листата на чакащите за ограда за усамотение, само че може да отнеме доста месеци за инсталиране.

Миналия уикенд собственичката на къщата беседва с двойката, която имаше извънредно предложение за нея. Обръщайки се към Reddit, тя си спомня: „ Те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР