Треньорът на националния отбор на България по футзал Боги Марев

...
Треньорът на националния отбор на България по футзал Боги Марев
Коментари Харесай

Боги Марев повика 14 играчи за контролите на България в Малта

Треньорът на националния тим на България по футзал Боги Марев повика 14 състезатели за идните контроли с Малта, които ще се играят в неделя и понеделник.

Тези инспекции са част от подготовката на отбора за идните евроквалификации (28.01-01.02) против Албания, Андора и Сан Марино в ДКС Във Варна. Марев е планувал къс лагер за националите преди контролите с Малта. Момчетата се събират в София в петък вечер. В събота вечер летят за Малта. Обратно в България се връщат във вторник.
За пръв път в разширената група на националния отбор намират място състезатели от всички клубове от Националната лига. Изключение прави УНСС. Бяха поканени Радо Ханев и Юли Дермански, които заради уважителни аргументи, са възпрепятствани да се причислят към лагера на отбора.
„ Повикахме някои млади играчи. Имам концепция по какъв начин ще подходим за двата мача с Малта. Ще търсим рационализиране на тактическата сграда, с цел да добием по – огромна изясненост за формалните мачове в евроквалификациите ”, разяснява за Дарик радио и dsport Боги Марев.

Групата на България:
Вратари: Исмет Хаджиев, Станислав Иванов
Полеви: Димитър Цветанов, Павлин Кузов, Алексей Степанов, Бойчо Марев, Пламен Стойков, Марко Костич, Петър Петров, Добромир Михайлов, Юлиан Спасов, Владимир Бахъров, Мартин Стойков, Мартин Недков

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР