Треньорът на Наполи Лучано Спалети коментира предстоящия мач с Рейнджърс

...
Треньорът на Наполи Лучано Спалети коментира предстоящия мач с Рейнджърс
Коментари Харесай

Спалети: Имаме свой начин на игра и мнението на другите не ни интересува

Треньорът на Наполи Лучано Спалети разяснява идния мач с Рейнджърс в Шампионската лига. Неговият тим е в серия от 11 следващи победи във всички шампионати. " Гледах деликатно последните мачове на Рейнджърс и видях хубави неща. Преди края на първото полувреме резултатът беше 1:1 и те имаха и други чисти положения. Не мисля, че имаме лек противник против нас. Ще дадем максимума, тъй като в случай че не го създадем, ще значи, че нямаме ДНК на спечелили ", бяха първите думи на експерта.

" Във всеки мач би трябвало да даваме всичко, което можем. Трудността е да сме непрекъснати. Да победим Рейнджърс ще ни разреши да отидем в Ливърпул с 15 точки и с голова разлика в наша изгода. Това не е малко. Избирам футболистите по този начин, че да печелим мачовете. Имам други възможности и пробвам да ги употребявам оптимално. Някои, които играха в неделя, би трябвало да почиват. Ще има трима-четирима свежи играчи спрямо мача против Рома ", разкри той.

" Можем да кажем, че сме на високо равнище. Защото не сме се пестили на терена и даваме постоянно всичко. Не бяхме сложени пред огромни компликации до момента от противниците. Но не би трябвало да се задоволяваме с това, което сме постигнали, а да търсим нови решения. Опитваме се постоянно да се подобряваме. Така играчите са подтиквани да вършат нови неща. Каквото направи Осимен на " Олимпико ", добави Спалети.

" Ние имаме собствен метод, по който играем футбол и това, което споделят другите, не ни интересува. Важното за нас е да бъдем първи за нашите почитатели. Имаме дълг да ги представяме по най-хубавия метод. Ние сме удовлетворени и нямам желание да давам отговор на Моуриньо. Имаме разнообразни истории ", отговори Спалети на въпрос за коментара на Жозе Моуриньо, който сподели, че Наполи не е заслужавал да завоюва против Рома.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР