Треньорът на Милан Стефано Пиоли нямаше поводи за радост след

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли нямаше поводи за радост след
Коментари Харесай

Пиоли: Никога повече няма да говоря за съдиите

Треньорът на Милан Стефано Пиоли нямаше мотиви за наслада след нулевото тъждество на отбора си против Торино.

" Знаехме за компликацията на мача с Торино. Не създадохме задоволително положения, само че имахме някои обстановки, просто ни липсваше експедитивност ", сподели експертът през микрофоните на Dazn.

" Борихме се за всяка топка, само че интервалът е подобен. Бяха две или три седмици, в които ни слагаха като любимци. Понякога ни дават супер любимци нас, различен път - Интер, също и Наполи, само че няма смисъл да се считат процентите, за купата може да се случи всичко. Жалко, тъй като тимът играеше добре и би трябвало да продължи по този метод ", съжали Пиоли след срещата.
 Торино и Милан приключиха наедно 0:0 в Серия
Беззъб Милан се препъна в Торино

Грешна стъпка за гостите

Треньорът стачкува срещу съдийството след последния сигнал, за което получи жълт картон. " Не ми липсва почитание, само че бях нервозен. Не можеш да дадеш толкоз малко продължение, в случай, че преди този момент си накъсвал доста играта. Колко се игра?. Но не желая да приказвам повече за съдиите, няма да го направя в никакъв случай ", безапелационен бе Пиоли.

" Не мисля, че тимът ни е нерешителен. Тези срещи обаче натежават, тъй като играем за нещо извънредно. Нашият тим в този мач бе доста млад и имаше напрежение върху него ", сподели още Стефано Пиоли.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР