Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, не скри разочарованието си

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Пиоли не скри разочарованието си след загубата от Борусия

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, не скри разочарованието си от домакинската загуба с 1:3 от Борусия (Дортмунд) в петия кръг от групa F на Шампионската лига по футбол.

Италинаците пропуснаха дузпа още в шестата минута посредством Оливие Жиру, а четири минути по-късно Марко Ройс изведе германците напред с прецизен изстрел от бялата точка. " Червено-черните " изравниха малко пред почивката с попадение на Самуел Чуквуезе, само че гостите стигнаха до триумф с два гола в средата на втората част на Джейми Байноу-Гитънс и Карим Адейеми.

С успеха Борусия Дортмунд събра 10 точки и към този момент си обезпечи класиране на осминафиналите. Втори със 7 е Пари Сен Жермен, на който следва посещение в Германия, а Нюкасъл и Милан, които имат по 5 точки, играят между тях в Англия в последния кръг.

" И двата тима имаха своите шансове, само че те се възползваха от тях по-добре. За нас, несъмнено, този мач е доста разочароващ. Имахме страхотна опция, само че очевидно и напрежението си сподели думата и я пропиляхме. Сега очакванията ни за класиране са много по-малки, само че наше обвързване е да отидем в Нюкасъл и да опитаме да спечелим.

Мисля, че пропуснахме моментите, в които можеше да наклоним везните в наша изгода. Първо дузпата първоначално, а по-късно минута преди втория им гол при 1:1 можеше да вкараме на контраофанзива, само че не се получи. Когато си пропуснал и незабавно по-късно получиш гол, това сигурно оказва въздействие и обръща нещата в интерес на противника. Трябваше да бъдем по-ефективни в офанзива, по-остри и по-концентрирани ", разяснява Пиоли.

" Сега е мъчно да се намерят точните думи. Феновете ни имат цялостното право да бъдат разорачовани. Ние пък сме длъжни да играем по-добре, тъй като в този мач не показахме това, което ни се искаше. Сега ни остава единствено да отидем в Нюкасъл и да създадем всичко допустимо да спечелим, само че за жалост към този момент не държим ориста в ръцете си и би трябвало да разчитаме и на положителен процес в другата среща. Затова остава единствено да опитаме и да се надяваме ", добави той.
 Пиоли: Искам Милан да играе като бандата на Синер
Пиоли: Искам Милан да играе като бандата на Синер

" Работим върху това "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР