Треньорът на Лукойл Академик Шарон Друкер похвали идеята за Суперкупата

...
Треньорът на Лукойл Академик Шарон Друкер похвали идеята за Суперкупата
Коментари Харесай

Шарон Друкер: Суперкупата е страхотна идея, искаме да я спечелим

Треньорът на Лукойл Академик Шарон Друкер похвали концепцията за Суперкупата на България, която ще се организира за втора поредна година. Именно неговият тим взе дебютното издание на шампионата, а в този момент по личните му думи, възпитаниците му ще преследват отбрана на миналогодишния трофей.

„ Много съм благополучен да съм тук в един от първите си дни в България. Да усетя атмосферата и хъса на баскетболните хора. Бил съм в тази зала няколко пъти като треньор на гостуващи тимове. Знам, че българите доста обичат баскетбола и изпитват в действителност пристрастеност към играта ", стартира израелският ментор.

" В момента Лукойл Академик е посред процеса на създаване на тима си – нов треньор, нови играчи, всичко е ново. Ние сме към три седмици дружно. Все отново мисля, че концепцията за този мач за Суперкупата е страхотна. И двата тима са на прага на квалификациите за евротурнирите. Ще можем да се надигнем един против различен. Това ще е добре за нас, уповавам се – и за Берое ", показа той.

" Нашият тим е формиран от бойци, които ще се опитат да създадат добър отбор. Ще дойдем в неделя и ще създадем допустимо най-хубавото, с цел да спечелим този мач ", приключи Друкер.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР