Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев похвали футболистите си след впечатляващия

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев похвали футболистите си след впечатляващия
Коментари Харесай

Генчев: Сигурен бях, че ще победим

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев похвали футболистите си след впечатляващия поврат над ЦСКА (Москва). " Орлите " завоюваха първата си среща в група " H " на Лига Европа с безапелационното 5:1, откакто изоставаха на първото полувреме.

" Благодаря на играчите за целия мач. Той не потегли добре за нас, откакто ни поведоха. Следвахме си проекта и обърнахме. Казах им на почивката, че в случай че продължим по този начин, имаме време да вкараме два гола. За мой шанс за няколко минути вкарахме три, а след това играчите разкриха същинския си потенциал”, разяснява Генчев пред Българска национална телевизия.

„ Щом съумяваме да победим ЦСКА (Москва) с 5:1, е обикновено да се одобри, че това е най-силният ни мач. Дано да демонстрираме все по-силни игри. След като поведохме в резултата, ЦСКА пое опасности в офанзива и нападнаха с повече играчи. Хубавото е, че не допуснахме гол второто полувреме, а вкарахме пет. Начинът, по който играхме през първата част, ми даваше убеденост, че можем да обърнем мача и да вземем резултат ", продължи треньорът на Лудогорец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР