Треньорът на Лудогорец – Станислав Генчев, говори пред медиите след

...
Треньорът на Лудогорец – Станислав Генчев, говори пред медиите след
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Докато има шанс, ще го преследваме

Треньорът на Лудогорец – Станислав Генчев, приказва пред медиите след провалянето с 0:1 от Брага в Лига Европа. Специалистът регистрира, че „ орлите” мъчно основават състояние и вкарват голове. Той добави, че щом е на тази позиция, значи е получил уверения от управлението. Наставникът бе безапелационен, че тимът ще преследва класиране напред, до момента в който има късмет.

„ Създаваме доста малко положения и имаме единствено един маркиран гол. Освен това против нас имаше добър тим. Брага мъчно позволява положения пред личната си врата. Ние сме в развой на създаване на нов тим. Доста нови момчета пристигнаха, които би трябвало да се приспособяват. Трябва доста работа и неизменност. Ние играем за победа във всеки един мач. В края ще заемем мястото, което заслужаваме”, стартира Генчев.

„ Недялков е водач, един от най-хубавите в България. Отсъствието му постоянно се усеща. Мисля, че през днешния ден Шакил Пинас се оправи на тази позиция. Агресивността не беше на нужното равнище. Повечето втори топки бяха извоювани от съперника. Има доста неща, които да се трансформират – основаването на голови положения и отбелязване на голове. Брага стартира по методът, по който чакахме. Мачът се разви добре за тях. Те са позволили единствено един гол досега при постепенна офанзива. Ние не направихме задоволително, с цел да ги сложим под напън. Има ВАР. Ако има дузпа, съдията ще я отсъди”.

„ Щом съм на тази позиция, съм получил увещание. Те имат доверие, че мога да свърша работата. Има какво да се желае от всеки футболист. Доминик е млад футболист, мъчно е да е водач в този момент. Сигурен съм, че с мачовете ще усъвършенства представянето си”.

„ Във всеки мач играем за победа, до момента в който има късмет, ще го преследваме”, добави наставникът на „ орлите”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР