Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори пред Мач Телеграф“ за

...
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори пред Мач Телеграф“ за
Коментари Харесай

Дерменджиев: Целта ни е да излезем от групата в ЛК

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев приказва пред „ Мач Телеграф “ за задачите на „ орлите “ до края на годината.

„ Ние по този начин, мощно казано, гледаме в Лигата на конференциите да играем мач за мач, което видяхте, че с Фенербахче се получи. Да, в този момент ще се опитаме да го създадем същото и със Спартак Търнава в Словакия, и оттова нататък точките към този момент ще стартират да се натрупат. Нашата цел е, естествено да излезем от групата и да продължим през пролетта “, разяснява 68-годишният експерт.

Той още веднъж се върна на мача с Фенербахче, извоюван с 2:0. „ Това беше една добра победа за нашия тим, която към този момент е зад тила ни. Ние към този момент гледаме напред, като този триумф в действителност даде самочувствие и мотивация на играчите ми. Но ние никога не можем да се уповаваме след тази една огромна победа “, сподели още Дерменджиев.

„ Всяка една пауза е потребна за нас, казусът е, че националните играчи се завърнаха скоро, тези които са извикани се натоварват в допълнение и това за нас не е добре, изключително в края на годината “, продължи Дерменджиев.

„ Интересува ме единствено моменталното положение на моя тим, и се стремя да го подобря, като в действителност съм удовлетворен от показаното от футболистите по какъв начин упражняват и какво вършат. Говорил съм с тях да имат нужното професионално отношение “, приключи най-успешният треньор на Лудогорец.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР