Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров остана доволен от успеха на

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров остана доволен от успеха на
Коментари Харесай

Не трябва да изоставаме от ЦСКА, предупреди Димитър Димитров

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров остана удовлетворен от триумфа на своя отбор над " Ботев " (Пловдив) с 2:1 в последния мач от деветия кръг на Първа лига. Шампионите наваксаха закъснение от 0:1 още след първите минути, а с успеха останаха единствено на точка зад водача ЦСКА.

" Ако би трябвало да бъда почтен удовлетворен съм от успеха и характера, който играчите демонстрираха. Много пъти повтори, че с броя футболисти, които имаме ще ни е мъчно да играем на два фронта. " Ботев " е добър тим, който може да сътвори проблеми на всеки ", сподели Димитров.

За следващ път треньорът се оплака от неналичието на дълга аварийна пейка и посочи, че " Лудогорец " мъчно ще издържи с едвам 16 футболисти до Нова година.

" Всеки мач е значим и ние би трябвало да трупаме точки. Битката ще продължи допускам до края на сезона, ние не би трябвало да изоставаме от водача ЦСКА. Знаете, че и " Левски " направи сериозна селекция и ще бъде в борбата ", добави Херо.

Треньорът на " Лудогорец " се надява в най-скоро време да може да употребява и последното ново попълнение Рафаел Форстер. Централният бранител не е в положително физическо положение и още не е дебютирал за първенците.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР