Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо заяви, че се

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо заяви, че се
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Надявам се на "Милан" да не им се получи срещу нас

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров - Херо съобщи, че се надява рецесията в " Милан " да продължи и по време на мачовете от 1/16-финалите на Лига Европа сред двата отбора през февруари 2018 година " Росонерите " направиха скъпа селекция, само че в шампионата са на 7-о място.

" До мача с " Милан " има много време. Те имат късмет да си подобрят формата си. Направиха голяма селекция за 200 млн. евро. Нещата там не се получават. Надявам се и до срещата с нас да не им се получават. Щастлив съм от жребия. " Милан " е любимец, само че аз мисля, че сме се потвърдили през годините. Надявам се да покажем такава игра, че да изненадаме цяла Европа ", убеден е Димитров.

Специалистът съобщи, че играчите му също се вълнуват преди срещата с европейския гранд и са оптимисти за представянето си.

" Нашите футболисти имат самочувствие. Видях страстта, когато излезе жребия. Видях искрата в очите, че те са подготвени да се опълчват на подобен сериозен гранд. Играчите имат вяра, че могат да създадат нещо съществено ", разкри той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР