Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, коментира в родината си

...
Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, коментира в родината си
Коментари Харесай

Шимунджа: Имахме брилянтна година, успехите ни мотивират

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, разяснява в родината си Словения спекулациите, че може да бъде освободен от поста си. Той разкри още, че не е отчаян, че тимът му ще зимува на второ място в класирането след ЦСКА.

" Нямам информация за бъдещето. Искам да съм почтен с всички - клуба, играчите, футбола. Знам какво би трябвало да направя, с цел да остана в Лудогорец ", съобщи Шимунджа пред EkipaSN.

" Имахме брилянтна година. Спечелихме купата с рекордна преднина. Участвахме в групите на Лига Европа, където срещнахме доста мощни тимове, класирахме се за елиминационните борби в Лига на конференциите. Наред с това сме и в битката за купата, продължаваме напред и за SESAME Купа на България. Това са триумфи, които ни стимулират за пролетния дял от акцията ", добави наставникът.

" Имаме потребност от отмора, тъй като изиграхме 35 мача през есента. Прецизирали сме програмата за зимната подготовка. Искаме да продължим да се развиваме като тим. Това не е развой, който става за една вечер. Имаме доста качества и нашият образ ще става по-добър ", сподели още словенецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР