Треньорът на Локомотив (Москва) Юрий Сьомин не спести похвалите си

...
Треньорът на Локомотив (Москва) Юрий Сьомин не спести похвалите си
Коментари Харесай

Сьомин: Победихме, защото играхме по-добре без топка

Треньорът на Локомотив (Москва) Юрий Сьомин не спести похвалите си към тима след изненадващата победа над Байер (Леверкузен). Руснаците завоюваха с 2:1 на " БайАрена ".

" Футболистите повярваха в себе си. Бяха дисциплинирани и знаеха какво би трябвало да вършат във всеки еидн миг. Футболът не се играе единствено с топка, придвижването без нея също е доста значимо и в това отношение се справихме чудесно. Браво на всички. Едно е да си приказваме в съблекалнята, друго е момчетата да излязат на терена и да изпълнят дилемите си. Днес го направиха ослепително и по тази причина победиха ", съобщи щастливият Сьомин.

" Жоао Марио и Рифат Жамалетдинов си смениха местата, с цел да имаме повече непоклатимост в лявата зона на отбраната, където изпитвахме усложнения. Жамалетдинов запази повече сили и игра по-добре в отбранителен проект. Освен головете, имахме и няколко други положителни офанзиви. Байер владееше топката, само че чистите положения пред вратата ни бяха малко. Почти не допуснахме неточности, може би като се изключи автогола ", сподели още легендата на Локо.

" Железничарите " не бяха побеждавали като посетител в Шампионската лига от 17 години. За последно преди нощес те се постановиха с 2:1 над Галатасарай през 2002 година. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 18 септември  Байер Леверкузен 1:2краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР