Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от победата на

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от победата на
Коментари Харесай

Мъри: Искам да сме още по-добри

Треньорът на Левски Станимир Стоилов остана удовлетворен от успеха на отбора си, както и от изявите на тима в огромна част от мача против Ботев (Пловдив), извоюван с минималното 1:0 на „ Герена “.

" Получи се прекрасен дуел. Ботев също играха доста динамично, доста добре. Стана хубаво представление за почитателите. Ние имахме обстановки, в които трябваше да вкараме втори гол и да решим мача. В този мач повече мислехме за трите точки, в сравнение с за качеството на играта. Имаме упоритости да се представяме още по-добре ", разяснява след срещата експертът.

" Очаквах даже на Сундберг да му бъде по-трудно, откакто не е играл дълго време. Той е водач на отбраната ни и управлява играта. Все още не е в оптимална форма. Увереността му си личи, когато изнасяме топката. Лек мач за Шеху, той се оправи с лекост. Има още какво да почиства и усъвършенства, само че той има качества ", сподели още той, а след това разяснява и пониженото наказване от мач без аудитория на подобен пред отчасти затворен Сектор „ А “ на стадиона.

" Казах към този момент, че за мен такива половинчати санкции не са положителни. Затвориха най-хубавия ни бранш. Левски би трябвало да се оправи в сгъстения цикъл от мачове в идващите седмици. Имаме си проблеми, на Жереми Петрис му се обади остарял проблем на полувремето, само че ще се борим с футболистите, които имаме. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР