Треньорът на Левски Станимир Стоилов обеща, че от следващата година

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов обеща, че от следващата година
Коментари Харесай

Стоилов: Догодина никой няма да избяга на "Левски"

Треньорът на " Левски " Станимир Стоилов даде обещание, че от идната година отборът му към този момент ще взе участие пълноценно в битката за купата. Той обаче сложи изискване - финансовото стабилизиране на клуба да продължи.

" Ако намерим непоклатимост във финансирането и с работата на футболистите, ще държим " Лудогорец " и ЦСКА в напрежение до последния кръг. Изключително значима е финансовата непоклатимост. Догодина никой няма да избяга елементарно на " Левски ", в случай че продължаваме по този начин! В момента имаме периферна роля, само че имаме качество ", съобщи наставникът.

Той разгласи, че тази седмица ще е основна за поставената цел за сегашния сезон - класиране за евротурнирите. " Сините " гостуват на следващия ден против " Лудогорец " в първи 1/2-финал за купата, а в неделя играят против " ЦСКА-София " в дуел от първата шестица на шампионата.

" Все отново, даже и да се класираме за край или спечелим против ЦСКА, не значи, че сме се класирали. Няма да е изненада, в случай че на следващия ден " Лудогорец " играе по-добре от нас, тъй като са обиграни. Те ще могат да се концентрират за Купата, тъй като надали някой се съмнява, че ще са първенци. Това е хубаво и ще стане хубав футболен конфликт. Публиката чака от мен и тима динамична игра. Нямаме какво толкоз да губим. Не можем да играем в опълченски жанр. " Левски " би трябвало да изглежа гордо и да се бори от първата минута ", съобщи Стоилов преди утрешния мач.

Той има кадрови проблеми - вратарят Николай Михайлов лекува контузия в ребрата, поради която бе заменен наложително при съботната победа с 2:0 над " Черно море ". Контузии имат също Асен Митков и Илиян Стефанов, само че най-малко последният се чака да е подготвен за игра. Михайлов по този начин или другояче ще пропусне мача, защото Стоилов дава късмет в шампионата за купата на 17-годишния Пламен Андреев, който ще пази и в Разград.

Треньорът на " Левски " добави, че халфът Филип Кръстев, който е преотстъпен до края на сезона от белгийския " Ломел ", има предпочитание да остане при " сините " и през идващия сезон. " Имаме извършени диалози с клуба на Филип Кръстев. Ние желаеме да остане, има предпочитание и от негова страна. Щом той има предпочитание да е тук, би трябвало да се съобразят от клуба му, тъй като никой не желае да има трагичен футболист в тима си. Но няма да очаквам дълго, тъй като би трябвало да преценям селекцията и за другия сезон ", изясни Станимир Стоилов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР