Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, изготвя списък с футболисти,

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, изготвя списък с футболисти,
Коментари Харесай

В Левски ще привличат само футболисти до 23 години

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, изготвя лист с футболисти, които да бъдат в детайли следени в идващите месеци.

Идеята на треньора е, в случай че някой от отсетите направи положително усещане, то вероятно да бъде притеглен през идващото лято или зима, когато ще е свободен сътрудник, написа " Тема спорт ". Причината е, че сега клубът към момента не е финансово нормализиран и не може да си разреши да хвърля огромни суми за привличането на нови.
 Мъри прикани Левски да поддържа Борислав Михайлов
Мъри прикани Левски да поддържа Борислав Михайлов

Знаел по какъв начин да се оправи с проблемите

С идването си на " Георги Аспарухов " Стоилов притегли трима футболисти. Това са централният бранител Хосе Кордоба, който пристигна чартърен от Етър, халфът Димитър Костадинов, притеглен от различен втородивизионен отбор - Септември София, както и свободният сътрудник Драган Михайлович. Последният игра в Левски и напролет. На 30-годишният швейцарец с босненски корени се разчиташе незабавно да запуши дупка в състава - тази вдясно на защитата. Трансферите на Кордоба и Костадинов пък са в графата " инвестиция в млади играчи ". Тоест, концепцията е те да бъдат развити и след време с възможен трансфер да вкарат пари в клубната каса.

Целта пред Стоилов е главно да взима футболисти до 23 години, които по-късно да станат конвертируеми. На " Герена " държат под око много такива играчи от efbet и Втора лига.
 Левски няма обезпечен бюджет за селекция
Левски няма обезпечен бюджет за селекция

Мъри към момента няма изясненост дали клубът ще може да си разреши трансферна сума за набелязан футболист
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР