Треньорът на Левски Делио Роси няма кой знае какви въпросителни

...
Треньорът на Левски Делио Роси няма кой знае какви въпросителни
Коментари Харесай

Роси избистри състава за Вадуц

Треньорът на Левски Делио Роси няма кой знае какви въпросителни по отношение на състава за гостуването на Вадуц в първия квалификационен кръг на Лига Европа. “Сините” играят с носителя на Купата на Лихтенщайн в сряда, 11 юли от 18:45 часа на стадион “Райнпарк”. Италианският експерт счита да заложи на същата единайсеторка, с която започва последната контрола против Олександрия. Спарингът бе извоюван с 1:0, а голът означи Габриел Обертан.

В този мач в отбрана започнаха Цветкович, Яблонски, Белаид и Горанов. В центъра на халфовата линия си партнираха Тиам и Гомес, а пред тях действаше новото попалнение Мариани. По фланговете нападнаха Обертан и Кабрал, а на върха на офанзивата действаше Сержиу Буш.

Роси няма да може да употребява неизменимия титуляр в центъра на защитата Холмар Ейолфсон, който още е в отмора, откакто бе част от състава на Исландия на международното състезание в Русия. От сметките отпада и халфът Фелипе Нашименто, който е с мускулна контузия, която го мъчи още от края на предишния сезон. Португалецът към този момент тренира със съотборниците си, само че щом не игра против Олександрия, надали ще бъде пожертван като титуляр против Вадуц. Нашименто въпреки всичко може да попадне в групата.

Бразилецът Паулиньо, който бе измежду най-хубавите играчи на “сините” през предишния сезон, отпада от сметките, защото още се възвръща от контузия в рамото. Делио Роси няма да може да разчита и на Антонио Вутов, който към момента не е изплатен от Удинезе.

Най-големите съмнения на италианеца са свързани с вратарския пост. Срещу Олександрия стартира Божидар Митрев, само че капитанът си раздели по едно полувреме с привлечения през лятото словак Мартин Полачек. Крайното решение за това кой да застане под рамката ще бъде на треньора на вратарите Доменико Ботичели.

“Тема спорт”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР