Треньорът на Левски – Николай Костов, говори на пресконференцията на

...
Треньорът на Левски – Николай Костов, говори на пресконференцията на
Коментари Харесай

Костов: Не сме във Франкфурт за просто добър мач, искаме да елиминираме Айнтрахт

Треньорът на Левски – Николай Костов, приказва на конференцията на „ сините “ на „ Дойче Банк Парк “ преди реванша от Лига на конференциите против Айнтрахт Франкфурт.

Костов приказва за приготовленията на „ сините “ за тази среща и шеговито призна, че счита да изненада противника с жълтата екипировка, с която отборът ще играе в четвъртък вечерта в Германия.

Костов призна, че „ просто един добър мач “ не е алтернатива, а Левски ще търси елиминиране на Айнтрахт.

„ Изказвам съболезнования за умрелите наши почитатели в злополуката след първия мач на близки и родственици от треньорския щаб и името на нашия тим. Първият мач на нас ни дава съображение да имаме вяра повече в нашите благоприятни условия. Самите наши играчи осъзнаха това и се надявам на следващия ден да поставим оптимални старания не да изиграем добър мач, който няма да остане в историята, а да поставим старания да отстраняваме Айнтрахт Франкфурт. Знаем против кой играем “, стартира Костов.

„ Ние се повлияхме от страстите, защото те са приятни. При такава атмосфера играхме нелош футбол и това е главното нещо, което ще даде дух на нашите играчи. Усещам успокоение у тях и няма да бъдем по този начин напрегнати както в първия мач “, продължи треньорът на „ сините “.

„ Концентрирани сме да се представим оптимално добре. Не желая да бъдем подвластни от неприятностите на нашия противник. Възлагаме дилемите, които имаме след анализите. Имахме задоволително време да се подготвим, за разлика от Айнтрахт. Те играха, до момента в който ние почивахме и тренирахме. Въпросът е по какъв начин да се оправим с фланговата игра на съперника. Получихме много неприятности по левия наш фланг. Взели сме ограничения по какъв начин да предотвратим неприятностите за нашия тим “, продължи предводителят на Левски София.

„ Не е загадка за никой, че нашата игра е основана на фланговите ни офанзиви и количествата набези по фланговете. Те са взели решение да ни противодействат, по този начин и ние сме взели. Големият въпрос е по какъв начин опазим великия Гьотце. Той е на всички места, от него излиза творчеството на Айнтрахт и е на всички места “.

„ Жълтата екипировка ще ни бъде на следващия ден. Това е една от изненадите. Всеки готви тимът си да изненада съперника. Винаги търсим да осезаем моменти, с които да затрудним съперника. Не може да описваме тези неща. Не мисля и че има смисъл да се приказва доста преди този мач. Подготвени сме задоволително добре. Всичко влиза в проектите ни, даже и продължения. Това е елиминационен мач и сме подготвени за 120 минути и дузпи “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР