Треньорът на Карло Анчелоти и полузащитникът на тима Тони Кроос

...
Треньорът на Карло Анчелоти и полузащитникът на тима Тони Кроос
Коментари Харесай

Анчелоти нахвали Барселона преди дербито за Суперкупата

Треньорът на Карло Анчелоти и полузащитникът на отбора Тони Кроос дадоха конференция в Рияд, преди дуела против Барселона от полуфиналите за Суперкупата на Испания в столицата на Саудитска арабия.
" Щях да се притесня, в случай че играчите ми смятаха, че сме любимци в Ел Класико, само че те не го мислят. Знаят, че би трябвало да създадем всичко, с цел да спечелим. Тези мачове постоянно са доста равностойни, без значение от разликата в класирането. Така, както беше и дербито за състезание ", сподели италианският треньор.
" Този тим на Барселона ми харесва, тъй като има еднаквост и следва стила на тима. Имат и доста млади футболисти, като Гави и Нико, които могат да имат огромно бъдеще ", счита Анчелоти.
" Карвахал е под въпрос. Има подозрение и за дясното крило, в случай че сменим Асенсио с Родриго, с цел да имаме повече прохлада. Това са единствените въпросителни ", призна италианецът.
" Не съм гледал доста мачове на Барселона в последно време, тъй като постоянно играем едновременно. Имам и друга работа, не виждам само футбол. В Ла Лига сме по-добри, само че моят опит тук от 8 години ми демонстрира, че няма любимец преди Ел Класико, а това е и като край ", разяснява Тони Кроос.
" Идеалното е да притежаваме топката в 90 % от времето и да победим с 1:0. Но надали ще стане по този начин и за това би трябвало да намерим различен път към успеха ", сподели още немският халф.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР