Треньорът на Кариана (Ерден) Веселин Великов бе категоричен в мнението

...
Треньорът на Кариана (Ерден) Веселин Великов бе категоричен в мнението
Коментари Харесай

Намери се и отбор, който твърди, че извънредното положение няма да му се отрази финансово

Треньорът на Кариана (Ерден) Веселин Великов бе безапелационен в мнението си, че даже и да продължи по-дълго време изключителното състояние и спирането на шампионата това няма да се отрази зле финансово на тима.

Известно е, че босът на ерденчани Милан Йосифов има сериозен бизнес с салами и тимът носи името на неговата компания, като към днешна дата неговата работа върви добре предвид на потребностите на крайния консуматор.

" По времето през което не упражняваме ще взимаме по 60% от заплатите, само че това е обикновено, защото въпреки всичко не можем да изпълняваме подготвителните си отговорности. Това ще бъде от началото на април. Нашият президент ни е дал цялостни заплати за този месец. Всички тези неща няма да се отразят финансово на тима в дълготраен проект, защото нашият покровител Милан Йосифов има сериозен бизнес, който не е обиден през този интервал. Когато подновим тренировки, тогава нещата ще си дойдат на мястото и момчетата ще си взимат цялостните хонорари ", разяснява той пред Football24.bg.

" Ситуацията е неприятна, само че каквато е за нас, по този начин е и за всички други. Честно да ви кажа мощно се надявам шампионата да се доиграе по някакъв метод. Бяхме пуснали момчетата в отмора до края на март месец, само че в този момент удължаваме периода до 20-и април ".

" Надеждите са ни, че нещата ще се пооправят през идващите седмици и ще можем да си вършим отговорностите по естествения метод. Разбира се, че това спиране не бе в добър миг за нас. Знаете, че таман натрупахме няколко победи и тимът бе в напредък ".

" Кариана има добър капацитет и мисля, че към момента можем да покажем още по-добри неща на терена. Надявам се това да се случи за в бъдеще ".

" Мисля, че сигурно тази зараза ще се отрази отрицателно на футбола и ще има тимове, които ще бъдат наранени. Знаете, че много клубове разчитат въпреки всичко на общински пари. За наша наслада при нас нещата стоят по различен метод ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР