Треньорът на Добруджа Атанас Атанасов подаде оставка след загубата с

...
Треньорът на Добруджа Атанас Атанасов подаде оставка след загубата с
Коментари Харесай

Треньор във Втора лига със скандални разкрития

Треньорът на Добруджа Атанас Атанасов подаде оставка след загубата с 0:2 от Крумовград в мач от 13 кръг на Втора лига.

В изявлението си за Радио „ Добруджа “ 53-годишният експерт изясни аргументите за решението си, като с думите си хвърли подозрение за симулативна игра на част от играчите на добричкия отбор в част от мачовете.

„ Това ми беше последният мач с Добруджа. Причините са ясни, няма какво да ги акцентирам. Аз много време съм във футбола и в случай че съм доверчив, е ясно, само че простак не съм никога. Не чаках, че това ще пристигна в този тим на моята глава. Случи се! Какво да направя? Не съм някакъв проверяващ. Има хора, които не са почтени! Да не споделям някакви по-силни думи. Това нещо, в случай че желаят да играят огромен футбол, няма по какъв начин да стане “, съобщи Атанасов.

Ясно е, че имам част от виновността. Моята виновност е в това, че съм хипернаивен и имам неповторимо доверие в тях. Няма по какъв начин обвиня някой, че в мача с Крумовград не е желал да играе, само че не става един да искаш, а различен път да не искаш. Така не се получават нещата и огромни футболисти не се става. Не желая да споделям детайлности, тъй като нямам нищо черно на бяло. Красноречиво е, има си данни и неща, които демонстрират това нещо. Има обстоятелства, които ме карат да приказвам по този начин. За мен честността е преди всичко. Когато я няма, няма по какъв начин да станат нещата. Нямам никакви искания към управлението и президента. За тях единствено възторженостти “, добави експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР