Треньорът на Черно море - Илиан Илиев заяви пред dsport,

...
Треньорът на Черно море - Илиан Илиев заяви пред dsport,
Коментари Харесай

Илиан Илиев: На моменти срещите бяха прекалено приятелски

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев съобщи пред " dsport ", че на моменти днешните срещи на отбора бяха прекомерно другарски. Варненци изиграха две контроли с два разнообразни състава и победиха Дунав с 4:1, а по-късно се постановиха с 4:0 над Созопол.

" Ползата от двете контроли е, че повече футболисти изиграха по 90 минути. Това беше и задачата. На моменти срещите бяха прекомерно другарски. Не че нямаше заряд, само че като цяло има какво да се желае. Особено откъм заряда, който имаме в формалните мачове. Трудно е да го вкараме в контрола.
 Черно море отнесе и Созопол
Черно море отнесе и Созопол

Варненци завоюваха с 4:0

" Трябва да даваме време на Курьор, с цел да влезе във форма. В темпото, в което се игра през днешния ден беше добре. В първия мач играем против Лудогорец и той може би няма да може да издържи толкоз време. Работим за подобряването му. Не можахме да откри небрежно заместници на Леандро и Родриго. Ще би трябвало да ги търсим вътре в тима. Няколко момчета ще би трябвало да поемат кръста. Затова са в Черно море.

Чакаме алжирски нападател. Той е преносим, може да играе с тил към вратата. От първия ден на подготовката желаеме да му извадим виза от Алжир, само че всеки ден се отсрочва. Искахме да е подготвен за първия мач, само че в този момент няма по какъв начин да стане. Трябва да му вадим работна виза, като пристигна у нас - още един месец. Ако го бяха докарали от Марс несъмнено щеше по-бързо да стане ", сподели Илиев.
 Черно море с безапелационен триумф против Дунав
Черно море с безапелационен триумф против Дунав

Попаденията за " моряците " осъществиха Мартин Милушев, Евгений Сердюк на два пъти и Васил Панайотов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР