Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира подготовката на отбора

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира подготовката на отбора
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Целта пред Черно море е топ 6

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разяснява подготовката на тима и новите попълнения през зимата, задачите пред „ моряците “ този сезон и бъдещето си на „ Тича “.
„ Направихме добра подготовка, въпреки че никой не може да каже на 100 % дали е по този начин преди да стартират формалните срещи. Хубаво е, че няма контузени играчи, както предходната зима. Само Дани Димов е с контузия. Свършихме си работата в Турция, въпреки че ми се искаше да играем с по-силни съперници.

От новите попълнения Курьор няма потребност от показване, като се изключи че е с една година по-стар от предходния си престой в Черно море. Ще ни помогне, на положително равнище е в този миг. Другите нови играчи имат добър надзор върху топката и това е значимо, тъй като е по-лесно е да ги научиш да играят в отбранителен проект.

Ще е добре, в случай че бием Лудогорец в първата среща от пролетния полусезон. Иначе ще е проблем. В отсрочената среща отборът от Разград сподели положително лице и ние би трябвало да отговорим на предизвикването.

Надявам се след мача да накараме новия треньор на Лудогорец Анте Шимунджа да запомни името на нашия тим (б.р. обърка Черно море със Спартак Варна).

Целта ние да влезем в топ 6. Ще е сложна борба, предходната година една точка не ни доближи да го създадем. Надявам се да има позитивни промени в българския футбол, най-много в съдийството.

Огромно самопризнание и отговорност за мен и за тима е избора ми за Треньор на годината. Не мисля за бъдещето си на този стадий. Ако има добра оферта от чужбина, тогава ще седнем с управлението да мислим “, съобщи Илиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР