Треньорът на Берое - Петър Колев заяви след равенството 1:1

...
Треньорът на Берое - Петър Колев заяви след равенството 1:1
Коментари Харесай

Петър Колев: Има такива моменти, в които играеш по-добре, но не можеш да победиш

Треньорът на Берое - Петър Колев съобщи след равенството 1:1 с Пирин (Благоевград), че не е склонен с част от съдийските отсъждания в мача.

" Смятам, че би трябвало да съжаляваме. Влязохме малко по-трудно в мача. След 20-ата минута мисля, че бяхме преобладаващият тим на терена. За жал не можахме да затворим мача с още един гол и да гледаме по-спокойно докрая. Плод на случайността или на две наши неточности беше голът, който получихме, на следващия ден ще проучваме.

Днес играчите работиха доста, стараха се, само че за жал завършващият ни удар още веднъж ни убягва. Продължаваме да работим и гледаме напред. Има такива моменти, в които играеш по-добре, само че не можеш да победиш. Имах информация с каква система ще излязат.

През първата част не успяхме по фланговете да дадем нужната ширината. В момента, в който трябваше да променим нашата система, с цел да потърсим нещо друго, съперникът заигра с двама нападатели и не беше удачно.

Успяхме да създадем обстановки, само че не ги реализирахме. Специално в днешния мач решението беше основно от фланговете. Накрая на първото полувреме и при започване на второто имахме добър надзор пред наказателното поле на съперника.

Днес не ми се понравиха част от отсъжданията. Спестени неща, противоречиви безумни отсъждания. Не знам за какво в мач, който нищо не взема решение, за какво е належащо? Това въздейства на ритъма на играта. Помага на тима, който повече се пази ", сподели Колев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР